Een goede waardebepaling neemt ongeveer 30 minuten tijd in beslag en geeft een schat aan verkoop informatie.

Een veel gestelde vraag is: Wat is het verschil tussen een Taxatie (rapport) en een Waardebepaling?

Een waardebepaling is een indicatie van een verkoopwaarde van een woning als je verkoopplannen hebt.

Een waardebepaling kan worden afgegeven door iedereen die zich makelaar noemt. De titel makelaar is namelijk niet beschemd in Nederland. De titel Register makelaar (RM) en Register taxateur (RT) zijn wel beschermd.

Het loont dus om navraag te doen over de kwaliteit en certificering van de makelaar voordat u een waardebepaling bij 'een makelaar' aanvraagt.

Een taxatierapport is een uitgebreid verslag van het te taxeren object en gebruik je voor de financiering bij een geldverstekker, bank, of andere instelling. 

Herman de Jong is makelaar-taxateur RMT dit staat voor Register Makelaar Taxateur en betekend dat het een gecertificeerde makelaar betreft die; is aangesloten bij de branche organisatie VBO, het SCVM voor de certificering als Register makelaar RM en het NRVT voor de certificering als Register taxateur RT en mag daardoor een gevalideerd NWWI taxatierapport uitbrengen voor de financiering. 

Kortom beter gekwalificeerd voor het bepalen van de waarde van een woning is er niet

Zater makelaardij & taxaties biedt de mogelijkheid voor een Gratis Waardebepaling tijdens de Tax-ZATER-Dag neem hiervoor rechtstreeks contact op met de Register taxateur via: herman@zater.nl of telefonisch via: 06-16406750 of 0227-234234. 

Een goede waardebepaling neemt ongeveer 30 minuten tijd in beslag en geeft een schat aan verkoop informatie. 

Persoonlijke gegevens
Om welk huis gaat het?
Bij het gebruiken van dit formulier ga ik akkoord met het opslaan en verwerken van de door mij opgegeven gegevens zoals beschreven in het privacybeleid.