Over ons

Betekenis volgens het woordenboek; 

Zater [Vergeten woorden] (m.) bewoner, inwoner [in Damzater, Rijnzater ‘bewoner aan de Rijn’, verlenging van zaat ‘gezetene’ of samenstelling van zate ‘gezetenheid; woonstreek’ + weer ‘weerbaar man, bewoner’]

Zater is niet alleen een goed te onthouden naam, er is dus ook een link naar wonen in het algemeen.

Trouwens: Eén dag in de week is het Zater-dag, wanneer schikt het dat ik bij u langskom? 

Jubileum acties

Vraag naar onze jubileum acties! 

In de maanden september en oktober van 2023 zijn er jubileum acties voor woning-taxaties en nieuwe verkoop opdrachten. Er zijn referenties zijn in overvloed aanwezig als u een verkoop overweegt, ook bij u in de buurt!

Persoonlijk 

ZATER makelaardij & taxaties staat voor een energieke, inventieve en persoonlijke aanpak. Persoonlijk, want we luisteren goed naar wat u wilt en u heeft altijd dezelfde makelaar als aanspreekpunt.

Het verkopen of aankopen van een woning of appartement is best een hele stap, het is daarom fijn te weten dat u op de persoonlijke aandacht en deskundigheid van ZATER makelaardij & taxaties kunt rekenen. Jarenlange aankoop en verkoop ervaring gecombineerd met veel enthousiasme daar staan wij voor, inmiddels al bijna 20 jaar!

Wij verzorgen onze diensten vanuit een inspirerende en goed bereikbare locatie aan de Koningin Julianalaan 25 te Slootdorp met gratis parkeergelegenheid voor de deur. 

Herman de Jong RMT

 

Gecertificeerd Register makelaar-taxateur RMT 

Lid van VBO, SCVM, NRVT en MMCEPI

Dagelijks rechtstreeks bereikbaar tot 21.00 uur op Tel.: 06-164 06 750 of 0227-234234. 

KvK 37114758

Verstand van zaken 

Inmiddels houdt ZATER makelaardij & taxaties al bijna 20 jaar de ogen en oren wijd open, dat zult u ook merken aan de persoonlijke werkwijze en in de methode van onderhandelingen. Wij weten waarom een huis 40 meter verderop in de straat in prijs verschilt of hoe en wanneer de zon daadwerkelijk naar binnen schijnt in de woning of op het dak m.b.t. de zonnepanelen. Lokale kennis van de huizenmarkt is cruciaal voor een makelaardij en die kennis hebben wij in huis. Onze makelaars zijn gecertificeerd volgens de richtlijnen van het SCVM en het NRVT doordat ze regelmatig verplichte permanente educatie volgen over duurzaamheid en woning gerelateerde aspecten. Wij zijn gecertificeerd als Register Makelaar (RM) en tevens als Register Taxateur (RT).

 
Afspraak maken