Over ons

Betekenis van de naam Zater; 

Zater [Vergeten woorden] (m.) bewoner, inwoner [in damzater, Rijnzater ‘bewoner aan de Rijn’, verlenging van zaat ‘gezetene’ of samenstelling van zate ‘gezetenheid; woonstreek’ + weer ‘weerbaar man, bewoner’]

   

Persoonlijk

Zater makelaardij staat voor een energieke, inventieve en persoonlijke aanpak. Persoonlijk, want we luisteren goed naar wat u als client graag wilt en u heeft altijd 1 aanspreekpunt. Het verkopen of aankopen van een woning of appartement is best een hele stap, het is daarom fijn te weten dat u op de persoonlijke aandacht en deskundigheid van Zater makelaardij kunt rekenen. Jarenlange (verkoop)ervaring gecombineerd met veel enthousiasme daar staan wij voor!
Wij verzorgen onze diensten vanuit een goed bereikbaar kantoor in de bruisende binnenstad van Hoorn aan het Kerkplein 31 met parkeergelegenheid voor de deur.
 

Herman de Jong RMT

 

 

 

 

 

Gecertificeerd Register makelaar-taxateur
Lid van VBO, SCVM en NRVT 
Dagelijks rechtstreeks bereikbaar tot 21.00 uur op Tel.: 06-164 06 750.
KvK 37114758 
 

Kennis

Vanaf 2005 houdt Zater makelaardij de ogen en oren al wijd open, dat zult u ook merken aan onze werkwijze en in de methode van onderhandelingen. Wij weten waarom een huis 10 meter verderop in prijs verschilt of hoe en wanneer de zon daadwerkelijk naar binnen schijnt in de woning. Lokale kennis van de huizenmarkt is cruciaal voor een makelaardij en dat hebben wij. Onze makelaars zijn uitstekend geschoold doordat ze regelmatig verplichte permanente educatie volgen over woning gerelateerde aspecten. Wij zijn gecertificeerd als Register Makelaar (RM) en tevens als Register Taxateur (RT).
 
Afspraak maken