Links

Trustoo

Lees hier de blog van makelaar-taxateur Herman de Jong RMT over waar je begint als je een huis wilt kopen in deze turbulente tijd. Met een uitleg over de (aankoop)makelaar, een taxateur, en wat het verschil is met een Register makelaar-taxateur.

Duurzaam bouwloket

Gluur binnen bij duurzame inwoners uit de regio! Ervaar hoe het is om energiezuinig, duurzaam en Aardgasvrij te wonen. Een oud Cafe wordt duurzaam huis in Hem. Zater makelaardij & taxaties was betrokken bij de verbouwing van een Cafe naar een vrijstaande woning uit 1908 in Hem. Het oude café wordt momenteel verbouwd tot duurzame woning. Zo krijgt het pand alle comfort van nu. Bekijk de rondleidingen en livestreams hiervan terug.

Het verhaal van Nederland

Wandel met Daan Schuurmans door de geschiedenis van Hoorn. Stap zelf in Het verhaal van Nederland met een podwalk!

HisGIS

HisGIS Hoorn is opgezet naar het model van HisGIS Fryslân. Het biedt de oudste kadastrale kaart van 1832 met bijbehorende eigenaars- en perceelgegevens in digitale vorm. Alle digitale kennis over het landschap, het erfgoed en de sociale en economische ontwikkelingen uit het verleden. Voor Hoorn is dit ontwikkeld voor het gebied binnen de huidige gemeentegrens plus de kadastrale gemeenten Zwaag, Blokker, Wognum en Berkhout.

Topotijdreis

Meer dan 200 jaar topografische kaarten en luchtfoto's van topniveau van het kadaster.

Atlas Leefomgeving

Atlas Leefomgeving van de Overheid Bekijk met één klik hoe jouw leefomgeving scoort. Je leefomgeving is namelijk belangrijk voor je gezondheid. Hoe is de luchtkwaliteit? Zijn er veel wegen in de buurt die geluidsoverlast geven? Is er veel groen in je omgeving waar je kunt ontspannen? Ook leuk voor als je wilt verhuizen en een indruk wilt krijgen van je nieuwe buurt. Bekijk ook eens de verhalen van mensen die hun plek hebben gecheckt op de pagina; verken je buurt.

Leefbaarometer

Leefbaarometer van de Overheid Met behulp van de Leefbaarometer kan de leefbaarheid in alle bewoonde wijken, buurten en straten in Nederland gemonitord worden. De Leefbaarometer laat zien hoe de situatie van de leefbaarheid er is en hoe die zich in de afgelopen jaren heeft ontwikkeld.

Publieke Dienstverlening Op de Kaart

Publieke Dienstverlening Op de Kaart (PDOK) is een platform voor het ontsluiten van geodatasets van Nederlandse overheden. Dit zijn actuele en betrouwbare gegevens voor zowel de publieke als private sector. PDOK stelt digitale geo-informatie als dataservices en bestanden beschikbaar. De PDOK diensten zijn gebaseerd op open data en daarom voor iedereen vrij beschikbaar.

Omgevingsdienst Noord-Holland Noord

Omgevingsdienst Noord-Holland Noord OD HNH De milieudiensten voor de regio Alkmaar, Kop van Noord-Holland, West Friesland en de Provincie Noord-Holland staan de consument bij op het gebied van milieu, veiligheid, duurzaamheid, circulaire economie, natuur, zwemwater en (vaar)wegen.

Kolibri Software

Dé software en websites voor makelaars, Kolibri CRM en Housenet CMS.