Omschrijving

Dit op de 1e etage gelegen (ook rolstoelvriendelijk te bereiken met lift) 2 kamer appartement met een separate toiletruimte heeft vanaf het balkon schitterend uitzicht op het plein van de (Hues)molen. Het trappenhuis is vrijwel direct tegenover de entree naar de parkeerplaats met eigen sleutel, dus alleen voor bewoners (en bezoekers met de makelaar uiteraard). Het appartement is ook te bereiken d.m.v. een hellingbaan of de lift. Er is een eigen berging op dezelfde etage op 5 meter van de voordeur. De woning is gelegen in de geliefde wijk Risdam Zuid, waar alle voorzieningen in de nabije omgeving aanwezig zijn. Kijk voor meer foto's van deze woning op de website van Zater makelaardij.

Indeling

INDELING

Entree:
De galerij of het tegenover de entree gelegen trappenhuis naar de parkeerplaats geven toegang tot de woning. In het appartementencomplex is ook een lift aanwezig.
De woning is met een rolstoel te bereiken via de lift of loopschansen aan de buitenzijde van het complex (naast de Lidl). Via de entree komt u in de hal, hier treft u de garderobe, een riante bergkast, het separate toilet, de toegangsdeuren tot de badkamer en de woonkamer met open keuken aan.
	
Toiletruimte:
Het toilet is betegeld in een lichte kleurstelling en is voorzien van een fonteintje.
	
Woonkamer:
De L-vormige woonkamer met balkon heeft een ruim uitzicht over het beneden gelegen plein. Van binnen kijkende overburen heeft u geen last, kortom er is veel privacy. De wanden en het plafond zijn gespoten en op de vloer is laminaat gelegd wat over de gehele verdieping zonder drempels is doorgelegd. De woonkamer is breed waardoor een zitgedeelte en eethoek ruim opgesteld kunnen worden. Alle kozijnen zijn voorzien van isolatieglas. Boven het kozijn is een ventilatierooster aangebracht. Tevens is er nog een vaste (hoek)kast.	

Keuken:
De open keuken in een U opstelling en een lichte kleurstelling is voorzien van een kunststof blad met een RVS spoelbak met Grohe mengkraan, 
een 4 pits gaskookplaat en een los geplaatste koelkast.
In de bergkast in de hoek van de keuken bevind zich de CV opstelling.
	
Badkamer:
De badkamer is betegeld in een lichte kleurstelling en heeft een wastafelmeubel, een radiator en een afsluitbare douchehoek. Hier is ook de wasmachine opstelling met veiligheidsschakelaar en bovenkast te vinden.
	
Slaapkamer:
De grote en brede slaapkamer heeft veel praktische ruimte om een ruime bergkast te plaatsen. Het plafond en de wanden zijn gespoten. Boven het kozijn is een ventilatierooster aangebracht.	

Bouwjaar:
Circa 1980
	
Inhoud woning:
Circa 145 m3	

Woonoppervlakte:
Circa 55 m2

Berging:
De afsluitbare ruime berging bevind zich vrijwel voor de voordeur op dezelfde etage.	
	
Elektra:
De meterkast is buitenom te bereiken en heeft 3 groepen met een aardlekschakelaar.
	
Verwarming:
De woning wordt verwarmd door middel van een AWB Thermomaster combiketel uit 2010 (CV ketel is eigendom, geen lease ketel dus).
	
Warmwater-voorziening:
Middels C.V. Ketel.	

Servicekosten:
De servicekosten zijn circa € 97,00 per maand incl. water en glasverzekering.
	
Bijzonderheden:
Lift aanwezig!
Het appartement is zo goed als verhuis klaar en heeft een rustige ligging aan het einde van de galerij. 
Het trappenhuis is vrijwel direct tegenover de entree naar de parkeerplaats met eigen sleutel, dus alleen voor bewoners (en bezoekers met de makelaar uiteraard).
De openbare (schans) opgang naar de woning bevind zich op de begane grond naast de Lidl. 
Het appartement heeft een apart toilet op de gang, dus niet in de badkamer. 
Op de dezelfde etage bevind zich ook een eigen berging.
De erfpachtcanon is € 39,50 per maand, de erfpacht is fiscaal aftrekbaar en indien gewenst ook af te kopen bij de gemeente Hoorn.
Verkoper heeft koper uitdrukkelijk geattendeerd op het feit dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over de eigenschappen casu quo gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou zijn geweest als verkoper het verkochte zelf feitelijk had gebruikt.

Kenmerken